Tort Racoros

Postat pe: 08-07-2012
(0)

Ingrediente

Pentru blat:
4 oua
4 linguri de zahar
4 linguridefaina
1 praf de sare
Pentru umplutura:
5-6 mere
150g zahar
2 portocale
2 pliculete gelatina
1 fiola esenta de vanilie
Pentru ornat:
200 ml frisca
50 g ciocolata neagra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugu zaharul si bti in continuare pana se topeste acesta din urma. Adaugi treptat galbenusurile si faina amestecand cu o lingura de lemn de sus in jos. Torni compozitia intro forma de tort si coci la cuptor pentru 35 de minute, dupa care dai sa se raceasca.

Cureti merele, le tai felii subtiri si le fierbi in apa cat sa le acopere impreuna cu zaharul
Lasi gelatina la inmuiat in 100ml apa, apoi o topesti pe baie de aburi fara sa fiarba. o adaugi in compotul de mere impreuna cu zeama de portocala si esenta de vanilie. Torni compozitia peste blat si dai la rece sa se intareasca. Decorezi cu frisca si ciocolata rasa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Racoros" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Racoros