Se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga galbenusurile batute cu zaharul vanilat si, faina se amesteca usor si se pune la copt la foc mic intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in trei foi.
Crema se prepara astfel:ouale cu zaharul si apa se pun la fiert pe baie de apa pana la proba de fir, apoi se adauga cacao si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se spumeaza cu mixerul adaugand margarina putin cate putin. La sfarsit se aromatizeaza cu esenta de rom.
Foile pregatite se insiropeaza cu siropul de cafea se umplu cu crema si se da la rece cateva ore.
Crema pentru decor o preparam astfel: topim ciocolata la microunde apoi adaugam frisca si mierea si amestecam bine. Se intinde pe toata suprafata tortului, si se decoreaza dupa preferinta.
Ruladele din carne sunt minunate pentru mese festive, sarbatori sau chiar si pentru cei dragi din familie, intr-o zi...
Rulada din cotlet cu ciuperci si baconInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii