Se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga galbenusurile batute cu zaharul vanilat si, faina se amesteca usor si se pune la copt la foc mic intr-o tava dreptunghiulara. Dupa ce s-a racit se taie in trei foi.
Crema se prepara astfel:ouale cu zaharul si apa se pun la fiert pe baie de apa pana la proba de fir, apoi se adauga cacao si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se spumeaza cu mixerul adaugand margarina putin cate putin. La sfarsit se aromatizeaza cu esenta de rom.
Foile pregatite se insiropeaza cu siropul de cafea se umplu cu crema si se da la rece cateva ore.
Crema pentru decor o preparam astfel: topim ciocolata la microunde apoi adaugam frisca si mierea si amestecam bine. Se intinde pe toata suprafata tortului, si se decoreaza dupa preferinta.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMi-a fost dor de clasicul chec vanilat si avand niste ornamente de ciocolata, m-am gandit sa-l fac sa rontaie putin cand il...
Chec cu aroma de vanilie si ornamente de ciocolataSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii