Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, galbenusele, ricotta (putin amestecata sa fie cat mai omogena) amaretii zdrobiti cu mana, ciocolata taiata mai mare, mai mica la intamplare si la urma migdalele!
Se toarna compotizia in forma cu inel (nu e obligatoriu) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora.
Eiii, dilema ciorba sau supa, continuă! 😉 Așa că am rămas la zamă, ca la noi în Ardeal! Una dintre retete de...
Zama de pastai aitaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii