Galbenusurile impreuna cu ouale se bat cu zaharul mai intii la cald si dupa aia la rece pina devin ca o crema. Se adauga vanilia si lichiorul, iar la sfirsit se adauga frisca.
O forma de tort se tapeteaza cu piscoturi, se toarna pe deasupra o parte din crema, iar piscoturi, iar crema, iar piscoturi si la sfirsit crema. Deci trei rinduri de piscoturi si trei rinduri de crema.
Se rade ciocolata pe deasupra si se lasa 3 ore in congelator.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii