Blatul alb:
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul si apa, se freaca galbenusurile si se adauga peste albusuri. Se pune faina amestecata cu praful de copt. Se unge cu margarina o forma de tort, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia.
Blatul maro:
Se procedeaza la fel ca in cazul blatului alb, singura diferenta este ca la final, odata cu faina si praful de copt, se puine si cacaua.
Crema:
Se pune laptele la fiert, se amesteca budinca cu zaharul si se adauga peste laptele fierbinte. Se amesteca bine pina se ingroasa. Cind s-a racit, se adauga margarina taiata cubulete.
Montarea tortului:
Se taie blaturile de tort pe verticala, se aseaza intr-un castron mai mare alternativ o felie alba de blat, una maro pina se formeaza un strat compact de felii. Deasupra se pune un strat de crema. La fel se procedeaza in continuare pina se termina feliile de blat si crema. A doua zi se rastorna blatul pe un platou
Decor:
Se bate bine frisca cu mixerul, se imbraca tortul in frisca si se decoreaza cu jeleuri.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii