Tort Diplomat (III)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

6 oua
2 cani zahar
1 kg frisca lichida
5 plicuri gelatina
fructe eu am luat compot de ananas si mure tot la conserva

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
se pune gelatina intr-o cescuta si se acopera cu apa (poti sa o si mesteci) si o lasi sa se odihneasca pana facem celelalte;
se separa ouale si se bate albusul cu o cana de zahar spuma
se pune la frigider pana bati frisca
se pune la foc mic galbenusurile cu o cana zahar si gelatina si se amesteca pana se dizolva gelatina

se pune compozitia de pe foc in frisca si se adaoga albusutile batute si fructele

se amesteca, se pune in tavi si se da la rece

CHIAR DACA PARE O RETETA MAI DIFICILA E SUPER USOARA SI NU NECESITA MULT TIMP
nu mai spun de faptul ca iese uniform si gustoasa

Sfat: unge tavile cu ulei si se va desprinde foarte usor dar daca ai tavi care cade fundul nu o sa ai probleme!

BAFTA ! ! !
se poate opri din frisca pentru decor sau se decoreaza cum doriti
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Diplomat (III)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Diplomat (III)