se pune gelatina intr-o cescuta si se acopera cu apa (poti sa o si mesteci) si o lasi sa se odihneasca pana facem celelalte;
se separa ouale si se bate albusul cu o cana de zahar spuma
se pune la frigider pana bati frisca
se pune la foc mic galbenusurile cu o cana zahar si gelatina si se amesteca pana se dizolva gelatina
se pune compozitia de pe foc in frisca si se adaoga albusutile batute si fructele
se amesteca, se pune in tavi si se da la rece
CHIAR DACA PARE O RETETA MAI DIFICILA E SUPER USOARA SI NU NECESITA MULT TIMP
nu mai spun de faptul ca iese uniform si gustoasa
Sfat: unge tavile cu ulei si se va desprinde foarte usor dar daca ai tavi care cade fundul nu o sa ai probleme!
BAFTA ! ! !
se poate opri din frisca pentru decor sau se decoreaza cum doriti
"Retete de Pasti" Pentru cojile de nuci m-am inspirat de la Merisor.
Nuci umplute cu crema de ciocolata si arahideInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii