Blatul se coace ca orice blat de pandispan, se lasa la racit si se taie in doua.
Pentru crema, se inmoaie gelatina in apa rece. Smintina se bate frisca. Capsunile pasate se amesteca cu zaharul pudra si cu zeama de lamiie. Foile de gelatina se storc de apa si se topesc in putina apa calduta sau de preferat putin suc de capsuni, totul se amesteca cu frisca.
Blatul taiat in doua se umple cu crema de capsuni obtinuta, la mijloc. Se pune al doilea blat, se da la frigider sa se intareasca crema. De preferinta e sa se foloseasca un inel pentru tort. Cind crema s-a intarit se scoate tortul din frigider si se unge cu gemul de capsuni, capsunile proaspete, spalate, se taie in jumatati si se aseaza cu taietura in jos, pe suprafata tortului.
Capsunile se ung cu gelatina rosie. Pe margini se decoreaza cu fulgi din migdale.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii