merele se curata si se taie felii, se aseaza intr-o forma rotunda pe care am tapetat-o cu hartie de copt. Peste mere am adaugat zaharul, scortisoara si zaharul vanilat. Din ingredientele de mai sus am facut o compozitie de blat pe care am asezat-o peste mere. Le-am copt la cuptor la o temperatura moderata.
Dupa ce s-a copt si racit l-am rasturnat pe un platou iar deasupra am turnat crema de lapte rece. (aceasta crema se prepara astfel: se fierb toate ingredientele de mai sus la foc mic pana ce compozitia devine mai consistenta)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii