Se arde 1 cana zahar, se intinde pe oala (una mai larga, in care veti face tortul); se adauga merele taiate felii (fara coaja si fara samburi). Se da la cuptor 20 min.
Intre timp, se bat 4 albusuri spuma cu putina sare, cu 6 linguri zahar, 4 galbenusuri si 1/2 l lapte. Totul se pune peste compozitia de dinainte (peste mere). Se da la cuptor pt 15 min.
4 albusuri spuma cu 4 linguri zahar, se bat cu 4 galbenusuri si 4 linguri faina. Se pune peste crema din cuptor, si se lasa 15-20 min (la cuptor).
Dupa ce se scoate se lasa sa se raceasca putin, apoi se intoarce oala invers si se tine asa timp de o ora. Se scoate oala de pe tort si se orneaza tortul cu frisca si ciocolata rasa.
Atat!
Se serveste rece.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii