Se arde 1 cana zahar, se intinde pe oala (una mai larga, in care veti face tortul); se adauga merele taiate felii (fara coaja si fara samburi). Se da la cuptor 20 min.
Intre timp, se bat 4 albusuri spuma cu putina sare, cu 6 linguri zahar, 4 galbenusuri si 1/2 l lapte. Totul se pune peste compozitia de dinainte (peste mere). Se da la cuptor pt 15 min.
4 albusuri spuma cu 4 linguri zahar, se bat cu 4 galbenusuri si 4 linguri faina. Se pune peste crema din cuptor, si se lasa 15-20 min (la cuptor).
Dupa ce se scoate se lasa sa se raceasca putin, apoi se intoarce oala invers si se tine asa timp de o ora. Se scoate oala de pe tort si se orneaza tortul cu frisca si ciocolata rasa.
Atat!
Se serveste rece.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii