Am început prin a face crusta. Am amestecat biscuiții cu zahărul pudră, untul topit, o lingură de cacao și untul de arahide. Compoziția rezultată se presează la baza unei tăvi cu pereții detașabili, cu diametrul de 18 cm.
Peste crustă, așezăm un strat de banane, peste care vom veni cu ciocolata.
Pentru crema de ciocolată, pregătim o crăticioară în care aducem smântâna la punctul de fierbere.
Oprim focul, adăugăm ciocolata bucăți și lăsăm 2 minute. Apoi, adăugăm cealaltă lingură de cacao și amestecăm energic până avem o cremă subțire, omogenă.
Turnăm peste banane și dăm la rece pentru cel puțin 2 ore.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii