Se face un blat din 8 albuse +8 linguri zahar +8 galbenuse +8 linguri faina +1 praf de copt +50 g ciocolata rasa, se coace la foc potrivit (180 grade)
Crema: ouale + zaharul se fierb pe baie de aburi putin pina se topeste zaharul apoi se aduga cacao (data prin sita) si se fierbe pina se ingroase ca o smintina, la sfirsit se adauga ciocolata si 100 g margarina. Se raceste si se amesteca cu 250 g margarina, putina sare, esenta de rom. Se mixeaza pina devine spumoasa
Glazura: ciocolata cu uleiul se topeste pe baie de aburi si se glazureaza tortul
ARANJARE: blatul se taie in 3 pe orizontala se insiropwaza cu sirop de rom cu putin nes sau coniac, se repartizeaza crema pe fiecare parte de pandispan si se pune la racit.
Se glazureaza si se orneaza cu frisca sau ornamente de ciocolata
Este un tort usor de preparat si foarte delicios, se poate face si in tava de prajitura.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii