Intr-o cratita adaugam untul taiat cubulete, ciocolata rupta si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste.
Fructele le stropim cu esenta de rom si le lasam sa se hidrateze.
Din lapte, zahar, cacao, punem pe foc sa fiarba pana ce se dizolva.
Rupem biscuitii bucati, adaugam fructele, untul topit si treptat siropul din lapte, amestecam pana ce capata consistenta salamului de biscuiti.
Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la rece 1 ora.
Scoatem tortul pe un platou.
Imbracam tortul cu crema de nutella, adaugam coditele de ciocolata si decoram dupa plac.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii