1. Preincalziti cuptorul la 180°c. Separati ouale. Bateti albusurile spuma cu 75 g zahar. Bateti galbenusurile cu restul de zahar, apoi adaugati 2-3 linguri apa fierbinte. Amestecati fin, amidonul, praful de copt si cacaua si adaugati-le la galbenusuri. Puneti si albusurile spuma.
Turnati blatul intr-o form rotunda tapetata cu hartie de copt. Coaceti-le 30-35 min. Lasati-l sa se raceasca si taiati-l in doua pe orizontala.
2. Inmuiati gelatina. Curatati portocalele, taiati-le felioare si incalziti-le in sucul propriu. Adaugati lichiorul. Dizolvati gelatina aici. Adaugati iaurtul si lasati crema sa se raceasca. Bateti frisca si adaugati-o in cremacand aceasta incepe sa se inchege.
3. Inchideti un blat intr-un inel de tort, puneti 1/2 din crema, al doilea blat, restul de crema si ultimul blat. Dati 3 ore la rece. Topiti ciocolata in untul de cocos. Turnati-o peste tort.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii