1. Preincalziti cuptorul la 180°c. Separati ouale. Bateti albusurile spuma cu 75 g zahar. Bateti galbenusurile cu restul de zahar, apoi adaugati 2-3 linguri apa fierbinte. Amestecati fin, amidonul, praful de copt si cacaua si adaugati-le la galbenusuri. Puneti si albusurile spuma.
Turnati blatul intr-o form rotunda tapetata cu hartie de copt. Coaceti-le 30-35 min. Lasati-l sa se raceasca si taiati-l in doua pe orizontala.
2. Inmuiati gelatina. Curatati portocalele, taiati-le felioare si incalziti-le in sucul propriu. Adaugati lichiorul. Dizolvati gelatina aici. Adaugati iaurtul si lasati crema sa se raceasca. Bateti frisca si adaugati-o in cremacand aceasta incepe sa se inchege.
3. Inchideti un blat intr-un inel de tort, puneti 1/2 din crema, al doilea blat, restul de crema si ultimul blat. Dati 3 ore la rece. Topiti ciocolata in untul de cocos. Turnati-o peste tort.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii