Preincalziti cuptorul la 180 grade C.Ungeti 2 tavi de diametru 23 cm .
Prajiti nucile aprox 8 min,lasati sa se raceasca si tocati-le. ( eu le aveam deja prajite asa ca le-am bagat la robot 30 sec).
Curatati si dati pe razatoare fina morcovii (in cazul meu tot la robot) si dati-I de o parte.
Intr-un bol separat amestecati ingredientele solide:faina,bicarbonatul,praful de copt,sarea si scortisoara.
Mixati ouale apoi adaugati treptat zaharul si continuati sa mixati pana se omogenizeaza.Adaugati uleiul si apoi vanilia.
Adaugati apoi ingredientele solide (eu pasul asta nu l-am mai facut cu mixerul ci cu telul) si amestecati doar atat cat sa incorporati faina in aluat. Cu o spatula incorporati morcovii si nucile.
Turnati in tavi si dati la cuptor aprox 30 min.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca 5-10 min apoi scoateti-le din tava si lasati-le sa se raceasca complet.
Pt glazura mixati branza si untul la viteza mica apoi adaugati treptat zaharul pudra . La sfarsit adaugati vanilia si zeama de lamaie.
Asezati un blat,glazura,al doilea blat si glazura deasupra.
Eu am facut un 2 tavi diferite pe care,evident ,nu le-am mai suprapus si doar acoperit cu glazura. Una in forma de tarta si una in forma de chec.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataVazusem reteta aceasta pe internet si mi s-a parut interesanta, mai ales partea cu laptele si am zis sa o incerc si eu. A...
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapteRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii