Intr-o cratita cu peretii inalti se pune la topit zaharul. Dupa ce s-a topit bine se imbraca peretii in zahar si se lasa sa se intareasca. Laptele, ouale zaharul si vanilie se amesteca bine si se toarna peste merele taiate felii care in prealabil au fost asezate in cratita tapetata cu zahar ars.
Se da la cuptor (daca doriti se pune si in baie de apa)si se tine pana ce crema se incheaga. Apoi turnam deasupra compozitia de blat si se mai tine pana ce acesta s-a copt.
Se lasa sa se raceasca bine dupa care se rastoarna pe un platou si se decoreaza cu frisca.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii