Se amesteca amidonul cu praful de budinca si se dizolva in 3 linguri de lapte. Restul de lapte se incalzeste intr-o craticioara impreuna cu zaharul. Se adauga budinca si se ia de pe foc. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu frisca batuta spuma, branza amestecata cu sucul de portocale si visinele curatate de samburi.
Eu am facut portie dubla la crema.
Glazura: 4 cioco primola amarui, frisca lichida, 2 linguri alexandrion coniac, 100 ml lapte. Cantitatile nu le stu exact ca eu fac consistenta glazurii dupa ochi.
Topesc 3 minute ciocolata cu lapte la micro, apoi amestec repede ca la maioneza, adaug treptat frisca si coniacul
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-adevar, mancarea iese tare gustoasa la acest aparat. Legumele isi pasteaza gustul si culoarea, iar carnea iese frageda,...
Pui cu legume si orez la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii