Piersicile se pun la scurs. Cand s-au scurs se dau prin blender sau robotul de bucatarie pana devin o pasta. Se pun ouale si zaharul intr-un castron. Se bat putin, pana se omogenizeaza zaharul, apoi se pun pe baie de aburi.
Intre timp sa bate frisca tare si se da la frigider. Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri de compot.
Se mesteca bine ouale cu un tel sa nu faca cocoloase. Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc. Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua.
Se adauga si esenta. Se lasa putin la racit. Se adauga piureul de piersici in frisca. Crema racita se adauga si ea in frisca.
Se tapeteaza o forma cu folie de plastic. Se pune un rand de piscoturi, unul de crema, piscoturi, crema si la sfarsit piscoturi. La fel de bine se poate prepara un blat de pandispan, care poate inlocui piscoturile.
Se pune la frigider cateva ore pana se intareste crema. Se orneaza cu frisca si fructe dupa imaginatia fiecaruia.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii