Tort Cu Capsuni

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Blat:
3 oua
3 lg zahar
3 lg faina
1 lingurita praf copt
se coace 25 minute la foc mediu
Crema:
300 g frisca lichida
1 kg capsuni
300 g branza de vaci
esenta de capsuni
tort jelle rosu dr oetker
200 g frisca pentru ornat
3 linguri smantana
2 plicuri gelatina granule dr otker

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-se pune gelatina la inmoiat 10 minute in apa rece
-se bate frisca cu smantana grasa, apoi punem putina esenta de capsuni, care si coloreaza
-se incorporeaza branza in frisca si se amesteca bine cu mixerul pana se omogenizeaza
-se pune blatul in tava cu inel detasabil
-topim gelatina umflata si apoi o incorporam in frsica cu branza
-punem jumatate din crema peste blat
-taiem capsunile in jumatate(e nevoie de capsuni mari si tari)
-punem capsunile peste crema
-adaugam restul de crema
-punem capsunile ramase tot taiate in jumate dupa cum vedeti in imagine
-dam la frigider 1 h
-turnam jeleul rosu dizolvat conform instructiunilor de pe plic peste crema
-dam iarasi la frigider cel putin 5 ore
-ornam cu frisca si in mijloc punem o capsuna mare de tot, pe care o taiem in 5
-servim fara mila!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tort Cu Capsuni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Cu Capsuni