-se pune gelatina la inmoiat 10 minute in apa rece
-se bate frisca cu smantana grasa, apoi punem putina esenta de capsuni, care si coloreaza
-se incorporeaza branza in frisca si se amesteca bine cu mixerul pana se omogenizeaza
-se pune blatul in tava cu inel detasabil
-topim gelatina umflata si apoi o incorporam in frsica cu branza
-punem jumatate din crema peste blat
-taiem capsunile in jumatate(e nevoie de capsuni mari si tari)
-punem capsunile peste crema
-adaugam restul de crema
-punem capsunile ramase tot taiate in jumate dupa cum vedeti in imagine
-dam la frigider 1 h
-turnam jeleul rosu dizolvat conform instructiunilor de pe plic peste crema
-dam iarasi la frigider cel putin 5 ore
-ornam cu frisca si in mijloc punem o capsuna mare de tot, pe care o taiem in 5
-servim fara mila!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii