1. Incingeti cuptorul la 175ºC. Separati ouale. Bateti spuma galbenusurile, jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilinat. Bateti galbenusurile spuma si turnati zaharul in ploaie. Incorporati albusurile spuma in amestecul cu galbenusuri. Cerneti faina, amidonul si praful de copt peste amestecul cu oua si incorporati totul.
2. Turnati amestecul rezultat intr-o forma de sufleu (ø 26 cm) tapetata in prealabil cu hartie pentru copt, apoi intindeti-l si uniformizati-l. Coaceti-l cca. 35 de minute. Dupa aceea lasati-l sa se raceasca putin, rasturnati-l si lasati-l cel putin 2 ore sa se linisteasca.
3. Inmuiati gelatina. Amestecati galbenusurile cu sucul de lamaie, zaharul, zaharul vanilinat si romul si bateti-le spuma deasupra unei bai de aburi. Scurgeti gelatina si incorporati-o. Bateti frisca. In amestecul cu galbenusuri incorporati mai intai branza de vaci, apoi frisca. Scurgeti fructele.
4. Taiati blatul orizontal. Ungeti jumatatile cu cate 3 linguri de gem. Inchideti partea de jos intr-un inel de tort, incorporati fructele si crema, asezati amestecul format peste blatul de jos si acoperiti cu al doilea blat. Lasati tortul cca. 4 ore la rece. Ornati cu zahar pudra si migdale.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii