Toci dulci (reteta bucovineana)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

cartofi 2 kg
oua 4 buc
faina 100 g
cascaval 100 g
ulei 125 g
zahar pudra 75 g
smantana 300 g
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Cartofii se curata de coaja, se dau pe razatoare, se scurg, se adauga ouale, faina, cascavalul ras si sarea si se amesteca bine. Se incinge uleiul, se ia cu o lingura o cantitate din compozitia de cartofi, se pune in ulei si se prajeste pe ambele parti.
La servit se toarna pe deasupra smantana amestecata cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Toci dulci ( bucovineana)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Toci dulci (reteta bucovineana)