Una dintre multe varinte dupa Tiramisu reţetă originală, mult mai simpla
Crema:
Galbenusurile se amesteca bine cu 7 linguri de zahar pina se face multa spuma, se adauga mascarpone si se amesteca bine. Deoparte se bat bine albusurile cu 3 linguri de zahar, amestecati totul impreuna cu o ligura de lemn de jos in sus.
Se pregateste o tava si folosim jumate din cantitatea de piscoturi, fiecare piscot il introducem 2 secunde in cafeaua rece fara zahar, si ii asezam pe fundul tavii lipit unul de altul, deasupra punem jumate din crema, dupa mai facem un rand de piscoturi introduse in cafea,iar deasupra restul cremei.
Se presara deasupra cu cacao amara. Se lasa la frigider 3 ore inainte de servire.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii