Tiramisu reţetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g mascarpone
  • 10 linguri zahar
  • 5 oua
  • 1 cutie piscoturi
  • 300 ml cafea
  • cacao amara

Mod de preparare

Una dintre multe varinte dupa Tiramisu reţetă originală, mult mai simpla

Crema:
Galbenusurile se amesteca bine cu 7 linguri de zahar pina se face multa spuma, se adauga mascarpone si se amesteca bine. Deoparte se bat bine albusurile cu 3 linguri de zahar, amestecati totul impreuna cu o ligura de lemn de jos in sus.

Se pregateste o tava si folosim jumate din cantitatea de piscoturi, fiecare piscot il introducem 2 secunde in cafeaua rece fara zahar, si ii asezam pe fundul tavii lipit unul de altul, deasupra punem jumate din crema, dupa mai facem un rand de piscoturi introduse in cafea,iar deasupra restul cremei.

Se presara deasupra cu cacao amara. Se lasa la frigider 3 ore inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc