Una dintre multe varinte dupa Tiramisu reţetă originală, mult mai simpla
Crema:
Galbenusurile se amesteca bine cu 7 linguri de zahar pina se face multa spuma, se adauga mascarpone si se amesteca bine. Deoparte se bat bine albusurile cu 3 linguri de zahar, amestecati totul impreuna cu o ligura de lemn de jos in sus.
Se pregateste o tava si folosim jumate din cantitatea de piscoturi, fiecare piscot il introducem 2 secunde in cafeaua rece fara zahar, si ii asezam pe fundul tavii lipit unul de altul, deasupra punem jumate din crema, dupa mai facem un rand de piscoturi introduse in cafea,iar deasupra restul cremei.
Se presara deasupra cu cacao amara. Se lasa la frigider 3 ore inainte de servire.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii