Intr-un castron se amesteca cafeau racita cu cele 10 lingurite de lichior
-se inmoaie piscoturile (doar pe o parte) in amestecul de mai sus (cafea+lichior) dupa care, se aseaza unul lana altul pe un platou.
Crema:
-se bat galbenusurile cu cele 150 g zahar pana ce galbenusurile se albesc
-se bat albusurile separat pana se intaresc
-se amesteca galbenusurile cu spuma albusurilor si cu mascarpone la care se mai prepara pliculetul de gelatina si se adauga in crema.
Peste stratul de piscoturi se pune jumatate din crema, dupa care se mai pune un strat de piscoturi(vezi mai sus) si iar crema ramasa.
Se presara cacao sau cafea peste!
Se lasa 3-4 ore la racit dupa care se serveste!
Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii