Tiramisu IV

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

150 g zahar
un pachet piscoturi (500g)
mascarpone (500 g)
4 oua
250 ml cafea preparata
un pachetel 10 g gelatina
10 lingurite lichior amaretto
cacao pulver

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Intr-un castron se amesteca cafeau racita cu cele 10 lingurite de lichior
-se inmoaie piscoturile (doar pe o parte) in amestecul de mai sus (cafea+lichior) dupa care, se aseaza unul lana altul pe un platou.

Crema:
-se bat galbenusurile cu cele 150 g zahar pana ce galbenusurile se albesc
-se bat albusurile separat pana se intaresc
-se amesteca galbenusurile cu spuma albusurilor si cu mascarpone la care se mai prepara pliculetul de gelatina si se adauga in crema.

Peste stratul de piscoturi se pune jumatate din crema, dupa care se mai pune un strat de piscoturi(vezi mai sus) si iar crema ramasa.

Se presara cacao sau cafea peste!
Se lasa 3-4 ore la racit dupa care se serveste!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tiramisu IV" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tiramisu IV