Cafeaua si esenta se pun intr-un bol.
Se bate frisca.
Ouale se separa, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul.
Se adauga mascarpone si se mixeaza pana se amesteca bine.
Se bate frisca.
Se incorporeaza frisca batuta, amestecand usor cu o lingura.
Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitie. Se amesteca usor ca sa nu se piarda din volum.
Jumatate din piscoturi se inmoaie in cafea. Nu se tin mult, doar se introduc in cafea si se scot.
Se pun in tava cu partea inmuiata in jos.
Se pune deasupra jumatate din crema si se adauga si celalalt rand de piscoturi. Se adauga restul cremei.
Se pudreaza cu cacao si se da la frigider cel putin doua ore.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii