Tiramisu reţetă originală

Postat pe: 15-02-2018
(0)

Ingrediente

500 ml cafea tare, racita
2 oua
60 g zahar pudra
250 g mascarpone
250 ml frisca lichida
1 pachet mic de piscoturi (cam 16 bucati)
2 lingurite de cacao
esenta de rom

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Cafeaua si esenta se pun intr-un bol.
Se bate frisca.
Ouale se separa, iar galbenusurile se mixeaza cu zaharul.
Se adauga mascarpone si se mixeaza pana se amesteca bine.
Se bate frisca.
Se incorporeaza frisca batuta, amestecand usor cu o lingura.
Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitie. Se amesteca usor ca sa nu se piarda din volum.
Jumatate din piscoturi se inmoaie in cafea. Nu se tin mult, doar se introduc in cafea si se scot.
Se pun in tava cu partea inmuiata in jos.
Se pune deasupra jumatate din crema si se adauga si celalalt rand de piscoturi. Se adauga restul cremei.
Se pudreaza cu cacao si se da la frigider cel putin doua ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tiramisu reţetă originală" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tiramisu reţetă originală