Tarta de Brinza (reteta Clasica)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Blat:
150g faina
1 lingurita praf de copt
1 ou
100g unt
Umplutura:
6 oua
150 g zahar
750 g brinza dulce de prajituri
250 ml lapte
vanilie
sare
facultativ: stafide inmuiate in rom
coaja de lamiie sau portocala

Mod de preparare

Se tapeteaza o forma de tort. Se incinge cuptorul la 180 de grade. Se face mai intii blatul care se toarna in tava, dupa aceea se face umplutura si se toarna si ea in tava. Se coace aprox o ora. Daca se rumeneste prajitura prea devreme se acopera cu alufolie.
Se pudreaza cu zahar pudra din abundenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta de Brinza ( Clasica)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta de Brinza (reteta Clasica)