Tarta de Brinza - New York

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

blat:
250 g de piscoturi uscate sau biscuiti sau fursecuri
100 g unt
50 g zahar
scortisoara
Umplutura:
4-6 oua
200 g zahar
800 g brinza dulce proaspata
sare
coaja de lamiie
2 linguri de dulceata de visine
2 linguri de zahar

Mod de preparare

Se zdrobesc piscoturile si se amesteca cu untul topit, zahar, scortisoara si se toarna intr-o tava de tort unde se preseaza cu miina si se da la rece. Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele si se toarna continutul in tava peste stratul de piscoturi.

Se coace o ora la cuptor (180 de grade). Se lasa la racit. Marmelada cu zaharul si putina apa se topesc pe foc mic si se stropeste tarta de brinza pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta de Brinza - New York" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ratatouille
•  24.01.2010 08:58:06

Si mie imi plac ca se fac foarte usor, nu ai cum sa dai gres.

dana67
•  22.01.2010 11:19:03

Bravo , ratatouille sunt grozave tartele aceste

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta de Brinza - New York