Se zdrobesc piscoturile si se amesteca cu untul topit, zahar, scortisoara si se toarna intr-o tava de tort unde se preseaza cu miina si se da la rece. Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele si se toarna continutul in tava peste stratul de piscoturi.
Se coace o ora la cuptor (180 de grade). Se lasa la racit. Marmelada cu zaharul si putina apa se topesc pe foc mic si se stropeste tarta de brinza pe deasupra.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn preparat extraordinar de gustos!
Somon cu sos aioli in pergamentMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii