Tarta de Brinza cu Vanilie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1000 g brinza dulce proaspata
  • 5-6 oua
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g zahar
  • 1 baton de vanilie

Mod de preparare

Ouale se separa. Galbenusurile se freaca cu zaharul, budinca de vanilie, brinza scursa de zeama si continutul bastonasului de vanilie. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma. se coace o ora la 180 de grade.
Se pudreaza cu zahar pura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate