Se amesteca faina cu zaharul, sare, ou, unt si praful de copt. Dupa aceea se framanta un aluat si se intinde cu "sucitorul" si se aseaza intr-o tava de darta, cu dimensiunea de 26 cm, unsa cu unt si pudrata cu faina.
Se pune deasupra nutella si de jur in prejur felii de banane. Apoi se baga la cuptor 20 minute.
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii