Zaharul se pune la topit intr-o cratita, iar cand capata o culoare maro deschis adaugam apa si untul si tinem pe foc pana ce se dizolva tot zaharul. Peste acest sirop format adaugam merele curatate si taiate felii si le calim incet pana ce se inmoaie. Lasam acest amestec sa se racoreasca putin, iar intre timp pregatim compozitia de blat obisnuit.
Turnam amestecul de mere si sirop intr-o tava, iar deasupra punem compozitia de blat. Introducem tava la cuptor la foc potrivit pana ce blatul se coace. Dupa ce s-a racit putin rasturnam tarta (atentie la cum o rasturnati fiindca siropul s-ar putea sa se imprastie) pe o tava si o portionam dupa preferinta.
Se poate servi ca atare sau ornata cu aveline din crema de vanilie sau frisca batuta.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii