Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile, pe rind, si coaja si zeama de la lamii. Albusurile se bat spuma si se ad si ele. La sfirsit se ad faina si migdalele, vanilia, sare, si se amesteca incet cu grija. Compozitia se toarna intr-o tava rotunda si se baga la cuptor 10 minute (200 grade), apoi se mai lasa 40 de minute la temp de 150 grade.
Se pudreaza cu zahar si se serveste cu Creme fraiche.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii