Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile, pe rind, si coaja si zeama de la lamii. Albusurile se bat spuma si se ad si ele. La sfirsit se ad faina si migdalele, vanilia, sare, si se amesteca incet cu grija. Compozitia se toarna intr-o tava rotunda si se baga la cuptor 10 minute (200 grade), apoi se mai lasa 40 de minute la temp de 150 grade.
Se pudreaza cu zahar si se serveste cu Creme fraiche.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii