Tarta cu Dulceata de Caise

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 pachet de margarina (sau unt)
200 g faina
250 g zahar
100 g migdale prajite si macinate
1 plic praf de copt
8 caise
sucul de la o portocala
4 oua
2 fiole de esenta de migdale
8 linguri dulceata de caise

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Ungem o tava cu margarina, iar deasupra presaram 4 linguri de zahar. Deaspra, asezam caisele, cu partea scobita in exetrior. Apoi pregatim aluatul. Margarina se amesteca impreuna cu zaharul pana cand devine pufoasa, se aduga 6 linguri e dulceata de caise, zeama de portocala, esenta de migdale si cele 4 oua, unul cate unul.

Separat, amestecam faina cu migdalele si praful de copt si se adauga peste compozitia obtinuta anterior. Aluatul se pune peste caise si se da la cuptor pana trece de "testul scobitorii". Dupa ce e coapta, tarta se lasa la racit 15 minute si se unge partea de sus cu 2 linguri de dulceata de caise.
Se poate servi cu o cupa de inghetata
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Dulceata de Caise" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adi
•  20.08.2008 10:33:47

arata super ... felicitari ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Dulceata de Caise