Tarta cu Capsuni si Ricotta

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

250 g biscuiti
150 g unt topit
250 g ricotta
2 oua
80 g zahar
200 g capsuni pasate
200 g zmeura pasata
zeama de lamiie
vanilie
1 lingura de faina dizolvata in 50 ml apa rece
frisca de decorat

Mod de preparare

Biscuitii se farimiteaza si se amesteca cu untul topit si se preseaza pe fundul unei forme de tort pe care am tapetat-o cu hirtie. Ricotta se amesteca cu ouale si cu zaharul si se toarna peste blat. Se introduce la cuptorul incins la 150 de grade si se coace o jumatate de ora. Se lasa la racit.

Zmeura si capsunile pasate se stropesc cu zeama de lamiie, zahar dupa gust, vanilie si faina dizolvata in putina apa, se fierb un pic si se toarna deasupra prajiturii, se lasa la racit, dupa care se orneaza cu frisca, ciocolata rasa, capsuni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Capsuni si Ricotta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Capsuni si Ricotta