Biscuitii se farimiteaza si se amesteca cu untul topit si se preseaza pe fundul unei forme de tort pe care am tapetat-o cu hirtie. Ricotta se amesteca cu ouale si cu zaharul si se toarna peste blat. Se introduce la cuptorul incins la 150 de grade si se coace o jumatate de ora. Se lasa la racit.
Zmeura si capsunile pasate se stropesc cu zeama de lamiie, zahar dupa gust, vanilie si faina dizolvata in putina apa, se fierb un pic si se toarna deasupra prajiturii, se lasa la racit, dupa care se orneaza cu frisca, ciocolata rasa, capsuni.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii