Biscuitii se farimiteaza si se amesteca cu untul topit si se preseaza pe fundul unei forme de tort pe care am tapetat-o cu hirtie. Ricotta se amesteca cu ouale si cu zaharul si se toarna peste blat. Se introduce la cuptorul incins la 150 de grade si se coace o jumatate de ora. Se lasa la racit.
Zmeura si capsunile pasate se stropesc cu zeama de lamiie, zahar dupa gust, vanilie si faina dizolvata in putina apa, se fierb un pic si se toarna deasupra prajiturii, se lasa la racit, dupa care se orneaza cu frisca, ciocolata rasa, capsuni.
Ziua mea a picat in mijlocul saptamanii si cum nu dispuneam de prea mult timp pentru prepararea tortului , am decis sa fac...
Tort cu crema de ciocolata si de capsuniInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii