Biscuitii se farimiteaza si se amesteca cu untul topit si se preseaza pe fundul unei forme de tort pe care am tapetat-o cu hirtie. Ricotta se amesteca cu ouale si cu zaharul si se toarna peste blat. Se introduce la cuptorul incins la 150 de grade si se coace o jumatate de ora. Se lasa la racit.
Zmeura si capsunile pasate se stropesc cu zeama de lamiie, zahar dupa gust, vanilie si faina dizolvata in putina apa, se fierb un pic si se toarna deasupra prajiturii, se lasa la racit, dupa care se orneaza cu frisca, ciocolata rasa, capsuni.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii