Sektul si siropul de capsuni se pun la incalzit, se adauga rubaba curatata si taiata bucatele, se lasa la fiert 5 minute. Pentru blat se amesteca faina, cacaua, untul, oul, smintina pina se obtine o coca sfarimicioasa, se intinde intr-o forma rotunda de tarta si se coace 20 de minute la 200 de grade. Se scoate blatul si se lasa la racit.
Gelatina se inmoaie si se amesteca cu brinza, zeama de lamiie, zaharul, vanilia, frisca. Forma de tarta se imbraca cu folie si se toarna amestecul de brinza in forma. Se lasa 3 ore la racit. Cind s-a racit se pune blatul peste tarta si se rastoarna. Se scoate folia si se serveste cu rababa mai sus preparata.
Merge decorata si cu frisca si frunze de menta pudrate cu zahar.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii