Sektul si siropul de capsuni se pun la incalzit, se adauga rubaba curatata si taiata bucatele, se lasa la fiert 5 minute. Pentru blat se amesteca faina, cacaua, untul, oul, smintina pina se obtine o coca sfarimicioasa, se intinde intr-o forma rotunda de tarta si se coace 20 de minute la 200 de grade. Se scoate blatul si se lasa la racit.
Gelatina se inmoaie si se amesteca cu brinza, zeama de lamiie, zaharul, vanilia, frisca. Forma de tarta se imbraca cu folie si se toarna amestecul de brinza in forma. Se lasa 3 ore la racit. Cind s-a racit se pune blatul peste tarta si se rastoarna. Se scoate folia si se serveste cu rababa mai sus preparata.
Merge decorata si cu frisca si frunze de menta pudrate cu zahar.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii