Sektul si siropul de capsuni se pun la incalzit, se adauga rubaba curatata si taiata bucatele, se lasa la fiert 5 minute. Pentru blat se amesteca faina, cacaua, untul, oul, smintina pina se obtine o coca sfarimicioasa, se intinde intr-o forma rotunda de tarta si se coace 20 de minute la 200 de grade. Se scoate blatul si se lasa la racit.
Gelatina se inmoaie si se amesteca cu brinza, zeama de lamiie, zaharul, vanilia, frisca. Forma de tarta se imbraca cu folie si se toarna amestecul de brinza in forma. Se lasa 3 ore la racit. Cind s-a racit se pune blatul peste tarta si se rastoarna. Se scoate folia si se serveste cu rababa mai sus preparata.
Merge decorata si cu frisca si frunze de menta pudrate cu zahar.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". Sunt momente in care nu mai stiu ce sa gatesc....
Placinta cu ficatei de puiNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii