Amestecam faina cu zaharul, praful de copt, esenta de migdale si le mixam obtinind o pasta pe care o punem in formele pentru prajituri si o dam la cuptor pentru aproximativ 15 minute. Separat taiem ghimbirul si lamiia in fisii subtiri (juliene) si punem pe foc cu zahar pentru 10-15 min.
Dupa ce acestea se vor fi facut in modul descris, le putem "monta" pe farfurie.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii