Supa de visine

Postat pe: 11-10-2017
(0)

Ingrediente

(se pot folosi atât vişine proaspete, cât şi din borcan)
500 grame vişine
2-3 linguri zahăr
1 baton scorţişoară
2 stele anason
coaja de la o lămâie
500 ml apă plată
250 grame iaurt grecesc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Vişinele se spală bine şi se curăţă de sâmburi. Se pune zahărul, batonul de scorţişoară, anasonul stelat, coaja de lămâie, apa şi vişinele într-o oală la fiert, însă se păstrează câteva bucăţele de vişine pentru când supa va fi gata, pentru textură. Se dau la foc mic, din momentul în care începe să fiarbă supa se ţine pe foc mic 10-15 minute. După ce au fiert toate ingredientele, se scot afară batonul de scorţişoară, anasonul stelat şi coaja de lămâie, iar supa se dă prin blender, până ce devine o pastă. Apoi se adaugă iaurtul şi vişinele întregi rămase.
Se lasă la răcit/frigider.
Se serveşte rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de visine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de visine