Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Reţetă de preparare a papanaşilor

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 300 grame branza
  • 1 ou
  • 25 grame drojdie
  • 2 linguri de gris
  • 200 ml apa calduta
  • faina cat cuprinde
  • esenta vanilie/rom
  • 2 pliculete zahar vaniliat
  • 3 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • smantana si dulceata pentru ornat

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se framanta un aluat din toate ingredientele de mai sus.
Se lasa aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul.
Se formeaza papanasii si bilutele, apoi se mai lasa cateva minute la odihna si se prajesc in ulei inchis.
Se pot servi pudrati cu zahar vanilat sau cu smantana si gem ori dulceata sau fructele preferate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa