Sufleu cu Gris (Daratalbanfott Tojasargaval)

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 5 l lapte
120 gr zahar
150 gr gris (vezi sa nu fie din ala fin )
10 oua
coaja de la o jumatate de lamaie (razuita)
un praf de sare
unt (rama)

Mod de preparare

Pui laptele la fiert cu zaharul, cand da in clocot pui grisul in ploaie. Fierbi laptele cu grisul pana se ingroase, il iei apoi de pe foc si adaugi galbenusurile de ou, coaja de lamaie, un praf de sare si albusul batut spuma. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia si o turnam intr-o forma bine unsa cu unt(sau rama).

Cuptorul il incalzim in prealabil. Dam forma la cuptor si la foc mic coacem aproximativ 1 ora.

Cand a crescut frumos sufleul si este frumos rumenit il rasturnam intr-o farfurie intinsa si il stropim cu zeama de compot, topinguri diferite, ciocolata, etc.

Pofta Buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu cu Gris (Daratalbanfott Tojasargaval)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  04.12.2008 15:09:43

Da in poza sunt 5 oua si in reteta scrie 10 . Explicatia e foarte simpla :) am facut jumatate de portie .

Danieluta
•  04.12.2008 06:50:59

Am o nelamurire,in reteta sint scrise 10 oua,dar in poza vad doar 5?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu cu Gris (Daratalbanfott Tojasargaval)