Pui laptele la fiert cu zaharul, cand da in clocot pui grisul in ploaie. Fierbi laptele cu grisul pana se ingroase, il iei apoi de pe foc si adaugi galbenusurile de ou, coaja de lamaie, un praf de sare si albusul batut spuma. Amestecam pana se omogenizeaza compozitia si o turnam intr-o forma bine unsa cu unt(sau rama).
Cuptorul il incalzim in prealabil. Dam forma la cuptor si la foc mic coacem aproximativ 1 ora.
Cand a crescut frumos sufleul si este frumos rumenit il rasturnam intr-o farfurie intinsa si il stropim cu zeama de compot, topinguri diferite, ciocolata, etc.
Pofta Buna! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii