Sufleu cu branza de vaci si mere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Sufleu cu branza de vaci si mere

Ingrediente

  • 4-5 mere,
  • zeama si coaja de la o lamaie,
  • 1/4 gr branza de vaci,
  • 1-2 oua,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 pumn nuci macinate sau stafide,
  • 1 lingura gris,
  • 1/2 pachet praf de copt

Mod de preparare

Se taie merele patratele si se stropesc cu zeama de lamaie. Branza de vaci se freaca bine, se amesteca cu galbenusurile, zaharul si coaja de lamaie, nucile sau stafidele, grisul si praful de copt.

Se amesteca apoi cu merele si albusurile batute spuma. Se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se pun bucatele de unt pe deasupra.

Se da 1 ora la cuptor la foc mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate