Se spala fructele, se usuca si cu ajutorul unei pensule se dau cu albus de ou. Se aseaza pe un gratar (dedesubt se pune o tava sau folie) si se pudreaza cu zahar din belsug. Se intorc pe o parte si pe alta si apoi se dau la frigider pana se intareste pelicula de albus si zaharul pe ele arata ca si gheata. Cu fructele astea se pot face platouri, se pot orna platouri sau se pot orna chiar si torturi
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateVinovata este Laura si reteta ei de macrou in sos de rosii cu masline. Va spun cu toata sinceritatea ca este o...
Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii