PASUL 1:
-zaharul tos cu cca 150 ml de apa se fierbe la bain-marie; zmeura si strugurii se spala, apoi se rup boabele de pe ciorchini
PASUL 2:
-cand siropul de zahar incepe sa se lege, se pun boabele de struguri si zmeura, se fierb impreuna 5-6 minute, apoi se indeparteaza de pe foc si se racesc
PASUL 3:
-crema mascarpone se pune intr-un vas adanc, se adauga galbenusurile si zaharul pudra si se amesteca pana devine o crema spumoasa
PASUL 4:
-se adauga si frisca, se amesteca usor, apoi in cupe sau in castronele se pun crema, fructe si sirop de zahar, apoi din nou crema si se orneaza cu fructele din sirop
Pentru acest desert trebuie un sirop putin mai gros, de aceea se recomanda ca in siropul caldut sa se dizolve un pliculet de gelatina pentru prajituri
SA AVETI POFTA! ! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii