• lasati aluatul sa se dezghete in frigider, apoi luati cate o foaie si intindeti-o putin cu sucitorul
• taiati capsunile in jumatate sau in sferturi daca sunt mai mari si amestecati-le cu zaharul amidonul si scortisoara
• taiati aluatul in dreptunghiuri de 15x10 cm, crestati cu cutitul partea de jos si umpleti cu capsuni
• rulati partea taiata peste capsuni si ungeti apoi strudelele cu ou batut
• puneti-le in tava pe hartie de copt si coaceti in cuptorul preincalzit la 200 de grade pana se umfla usor, apoi reduceti temperatura la 180 de grade pana se rumenesc deasupra
• scoateti tava si lasati strudelele la racit
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii