Se framanta un aluat din ingrediente, se da la frigider 2 ore, dupa care se intinde pe o folie de plastic un dreptunghi de 20x30cm (eu l-am facut mai mare cam de 30x 40cm) si se umple cu amestecul de cocos si alune.
Se ruleaza pe latura mare, se da iar la frigider, in reteta scrie pana a doua zi, dar eu am fost mai nerabdatoare si l-am lasat 2 ore numai, pana s-a intaarit, se taie felii groase de 1/2cm si se coace la 180C timp de 10 minute (mi s-a parut cam putin la cuptorul meu, asa ca le-am alsat 15 minute).
Atentie sunt moi cand le scoateti, lasati-le sa se raceasca in tava. Mi-au iesit cam 20 si ceva de bucati destul de mari. Retea zice ca se pot pastra pana la 3 saptamani in cutie etansa.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii