Spirale de Cocos

Postat pe: 14-01-2009
(0)

Ingrediente

Aluat:
220gr faina
25gr cacao (eu am pus ciocolata topita, cacaoa mi-au m ancat-o feciorii si mai multa decat in reteta)
160gr zahar
60gr unt moale
1 ou
1 ligura lapte
1/2 lingurita amoniac alimentar
In aluat as mai adauga data viitoare coaja de portocala rasa, ceva i-a lipsit fursecului ca sa ma impresioneze si acel ceva era o aroma care reteta originala nu o are
Umplutura:
100gr crema branza de vaci
60gr zahar
75gr cocos (eu am pus mai mult)
50gr alune macinate (am pus mai mult)
1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingrediente, se da la frigider 2 ore, dupa care se intinde pe o folie de plastic un dreptunghi de 20x30cm (eu l-am facut mai mare cam de 30x 40cm) si se umple cu amestecul de cocos si alune.

Se ruleaza pe latura mare, se da iar la frigider, in reteta scrie pana a doua zi, dar eu am fost mai nerabdatoare si l-am lasat 2 ore numai, pana s-a intaarit, se taie felii groase de 1/2cm si se coace la 180C timp de 10 minute (mi s-a parut cam putin la cuptorul meu, asa ca le-am alsat 15 minute).

Atentie sunt moi cand le scoateti, lasati-le sa se raceasca in tava. Mi-au iesit cam 20 si ceva de bucati destul de mari. Retea zice ca se pot pastra pana la 3 saptamani in cutie etansa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spirale de Cocos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spirale de Cocos