Se framanta un aluat din ingrediente, se da la frigider 2 ore, dupa care se intinde pe o folie de plastic un dreptunghi de 20x30cm (eu l-am facut mai mare cam de 30x 40cm) si se umple cu amestecul de cocos si alune.
Se ruleaza pe latura mare, se da iar la frigider, in reteta scrie pana a doua zi, dar eu am fost mai nerabdatoare si l-am lasat 2 ore numai, pana s-a intaarit, se taie felii groase de 1/2cm si se coace la 180C timp de 10 minute (mi s-a parut cam putin la cuptorul meu, asa ca le-am alsat 15 minute).
Atentie sunt moi cand le scoateti, lasati-le sa se raceasca in tava. Mi-au iesit cam 20 si ceva de bucati destul de mari. Retea zice ca se pot pastra pana la 3 saptamani in cutie etansa.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii