Se framanta un aluat din ingrediente, se da la frigider 2 ore, dupa care se intinde pe o folie de plastic un dreptunghi de 20x30cm (eu l-am facut mai mare cam de 30x 40cm) si se umple cu amestecul de cocos si alune.
Se ruleaza pe latura mare, se da iar la frigider, in reteta scrie pana a doua zi, dar eu am fost mai nerabdatoare si l-am lasat 2 ore numai, pana s-a intaarit, se taie felii groase de 1/2cm si se coace la 180C timp de 10 minute (mi s-a parut cam putin la cuptorul meu, asa ca le-am alsat 15 minute).
Atentie sunt moi cand le scoateti, lasati-le sa se raceasca in tava. Mi-au iesit cam 20 si ceva de bucati destul de mari. Retea zice ca se pot pastra pana la 3 saptamani in cutie etansa.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii