ALUATUL:
Se amesteca faina, margarina, oul, grisul, praful de copt si 1/2 kg de zahar pudra pana se face o coca mai tare. Dupa ce s-a obtinut coca se impart in parti egale si se fac forme rotunde. Intr-o tava punem putin ulei dupa care punem formele la cuptor cca. 10-15 min. Dupa ce se scot se pun intr-o tava cu sirop.
SIROPUL:
Punem 1l de apa intr-o oala la fiert. In apa punem 1/2 de lamaie si 1/2kg de zahar pudra.
Se servesc reci cu un pahar de ceai negru sau orice altfel de ceai cald.
! ! ! POFTA BUNA! ! !

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii