ALUATUL:
Se amesteca faina, margarina, oul, grisul, praful de copt si 1/2 kg de zahar pudra pana se face o coca mai tare. Dupa ce s-a obtinut coca se impart in parti egale si se fac forme rotunde. Intr-o tava punem putin ulei dupa care punem formele la cuptor cca. 10-15 min. Dupa ce se scot se pun intr-o tava cu sirop.
SIROPUL:
Punem 1l de apa intr-o oala la fiert. In apa punem 1/2 de lamaie si 1/2kg de zahar pudra.
Se servesc reci cu un pahar de ceai negru sau orice altfel de ceai cald.
! ! ! POFTA BUNA! ! !
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii