Se pune intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, untul taiat bucati si coaja de lamaie.
Se amesteca bine dupa care se adauga oul.
Se amesteca pana devine un aluat faramicios (sbriciolat).
Se tapeteaza o forma de 22 cm cu hartie de copt si se pune jumatate din aluat.
Intr-un castron se amesteca ricotta, zaharul pudra si capsunile taiate bucati mici.
Se adauga peste aluat lasand 1 cm pe margine fara umplutura.
Se completeaza cu aluatul ramas si se preseaza usor cu mana.
Se coace la 180 grade pentru 30 min.
Se lasa la racit dupa care se portioneaza.
Este delicioasa special cui ii plac dulciurile cu branza.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorM-am inspirat de pe blogul lui edithskitcen reteta romaneasca
Desert fursecuri papuciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii