Se pune intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, untul taiat bucati si coaja de lamaie.
Se amesteca bine dupa care se adauga oul.
Se amesteca pana devine un aluat faramicios (sbriciolat).
Se tapeteaza o forma de 22 cm cu hartie de copt si se pune jumatate din aluat.
Intr-un castron se amesteca ricotta, zaharul pudra si capsunile taiate bucati mici.
Se adauga peste aluat lasand 1 cm pe margine fara umplutura.
Se completeaza cu aluatul ramas si se preseaza usor cu mana.
Se coace la 180 grade pentru 30 min.
Se lasa la racit dupa care se portioneaza.
Este delicioasa special cui ii plac dulciurile cu branza.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii