Intr-o cana vom amesteca laptele cald cu drojdia si zaharul, iar apoi le vom turna peste faina ce a fost pusa initial intr-un castron. Vom amesteca, apoi vom pune la final ouale si uleiul omogenizand bine compozitia. Va rezulta un aluat moale, ca de cozonac. Se pune deasupra castronului folie alimentara si se lasa la loc cald sa creasca timp de 30 minute.
Intre timp se pregatesc formele pentru copt care se ung cu ulei si se tapeteaza cu faina alba.
Cand aluatul si-a dublat volumul umplem, cu ajutorul linguritei, formele si m-ai lasam la crescut inca 15 minute. Dupa acest timp se baga tava la cuptor pentru 25 minute la foc mic.
Cat timp savarinele stau la cuptor, vom pregati siropul, amestecand apa cu zaharul si esenta si punand pe foc pana ce incepe sa fiarba. Cand siropul este gata, dam deoparte si lasam sa se raceasca.
Pentru asamblarea savarinelor, vom taia capacul si le vom trece prin sirop.
La final se decoreaza cu frisca (frisca lichida rece mixata) si ciocolata/fructe.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosTarator este o supa rece de iaurt si castraveti specifica, din cate stiu eu, Bulgariei si tarilor invecinate. Este un pic...
TaratorCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii