Rulouri cu Crema de Vanilie

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

800 gr aluat foietaj,
4 oua,
650 ml lapte,
150 gr faina,
250 gr zahar
zahar vanilat,
100 gr zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Foaia de aluat se intinde cu merdeneaua si se taie in fasii late de 2 cm si lungi de 30 cm. Acestea se ruleaza pe tuburi de metal, se ung cu ou si se pudreaza cu zahar pudra, apoi se coc la foc iute.

Se scot de pe tuburi si se lasa sa se raceasca. Separat se pun la fiert celelalte ingrediente, se amesteca continuu pana ce crema a fiert.

Rulourile se umplu cu crema calduta cu ajutorul unui pos prevazut cu sprit.

Se dau la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri cu Crema de Vanilie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri cu Crema de Vanilie