Rulouri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri

Ingrediente

  • Budinca
  • esenta om
  • faina
  • margarina
  • untura
  • zahar

Mod de preparare

Se face un aluat din care sa se poata intinde foi subtiri: 2 oua, zahar, margarina, ulei apa minerala, esente (vanilie, rom) si faina cat cuprinde. Se lasa putin la crescut si apoi se intinde o foaie subtire si se taie fasii subtiri. Se invarte pe bete de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate