Rulada Din Nuca de Cocos

Complexitate
redusa
Rulada Din Nuca de Cocos

Ingrediente

  • 320 g miere albine
  • 400 g biscuiti macinati
  • 480 g nuca cocos
  • 400 g nuca macinata
  • 4 galbenusuri ou crud
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 300 ml lapte
  • 100 g unt
  • pentru ornat: cacao sau bombonele colorate

Mod de preparare

Intr-un vas punem biscuitii macinati, nuca de cocos, nuca macinata, 4 galbenusuri de ou, zaharul vanilat, mierea de albine. Separat incalzim laptele si punem untul la topit in el. Cand untul e topit laptele il adaugam peste compozitia de mai sus si amestecam bine pana se omogenizeaza (daca mai e nevoie de lapte se mai adauga cate putin pana compozitia se prinde).

Pe folie de plastic presaram cacao, sau bombonele asezam o parte din compozitie pe ea si rulam. Punem ruladele la rece pentru cateva ore. Se feliaza si se poate servi.

Pofta Buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura Victoria
2
Dulciuri

Prajitura Victoria

Prajitura Victoria
Prajitura Cappuccino
3
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Parteneri
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor
Bucataras.RO

Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor

Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort cu crema de clementine si cappucino
Gustos.RO

Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.

Tort cu crema de clementine si cappucino