Am decis sa fac o reteta frumoasa pe care am gasit-o intr-o revista. Sotul meu a fost dragut sa-mi traduca din slovaka ceea ce nu am inteles.
In primul rand se spala ciresele si se scot samburii.
Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile cu zahar spuma. Ciocolata se topeste si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga albusurile peste ciocolata si galbenusuri. Se amesteca. Se adauga faina si praful de copt si se amestyeca.
Se intinde hartie de copt pe tava si se pune aluatul. Se da la cuptor 15 minute la 180 de grade. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se amesteca spuma untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Untul trebuie sa fie moale. Se adauga branza de vaci si se amesteca.
Se pastreaza un sfert de umplutura. Restul se intande peste aluat. Se pune un rand de cirese. Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt. Rulada obtinuta se infasoara in hartia de copt sau in aluminiu si se pune la frigider cateva ore.
Cand s-a intarit se scoate, se unge cu restul de umplutura. Peste punem fulgi de cocos si acoperim uniform. Se pun cirese decorativ peste prajitura.
Se da la frigider pentru cateva ore. Se serveste cu cirese proaspete.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii