Salam de biscuiţi reţetă cu foi de napolitană
-punem pe foc apa cu zaharul,lasam sa deie in clocot apoi adaugam cacao si punem biscuiti pe rand...ca se inmoaie. Punem apoi si esenta de rom. Eu am lasat bucati mai mari sa se vada bucati de biscuiti.
-foaia de napolitan este pregatita pe un prosop
-turnam compozitia fierbinte pe napolitan(numai fierbinte trebuie sa fie compozite ca sa se inmoaie foaia de napolitan sa putem apoi rula), o intindem repede cu lingura, asteptam 1 minut dupa care rulam cu ajutorul prosopului
-ea se va intari cand se va raci
-eu am facut 2 rulade deoarece am avut napolitan destul in camara si pachetul era desfacut, deci foile erau moi si nu vroiam sa le arunc asa ca am facut reteta asta. Este ca salamul de biscuiti , foarte gustoasa. In cealalalta rulada in loc de cacao am pus cioco nutella.
-se taie dupa ce sta la rece.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii